Ana içeriğe atla

EVDEN EVE NAKLİYAT SİGORTASI HAKKINDA BİLGİLER

 

Evden Eve Nakliyat Sigortası


Evden Eve Nakliyat Sigortası Nakliye Sektöründe var olan evden eve nakliyat firmalarının sigortalı nakliyat dedikleri sigorta sadece eşyalarınız araç içinde iken aracın kaza yapması sonucu tamamen zayi olma halinde sigorta kapsamına alır.

Çeşitli İnternet Sitesi Platformlarından anlaştığınız herhangi bir nakliyeci zaten bu platformlara düşük fiyatta aldıkları işlerin üstüne bir de komisyon vererek kazançları oldukça düşüyor bu durumda da müşteri sıkıntıları ve problemler başlıyor.

Evden eve Nakliyat ta dikkat edilmesi gereken en önemlisi profesyonel ve kurumsal nakliye firmaları ile taşınarak doğacak problemleri en minimuma indirmek olacaktır.

Bu konuda bir çok içerik de paylaştık. Bu yazımızı yazmadan önce de bu sigortadan detaylı olarak bahsettik. Yazının devamında bulabilirsiniz.
Artık gerçek nakliyat sigortası Akyüz Nakliyat ile bir telefon uzağınızda…

Peki Nasıl Yararlanabilirim?



Akyüz Nakliyat ile anlaşma sağlandıktan sonra Sigorta poliçen hazırlanır ve e-posta adresine gönderilir. Böylece siz de kusursuz bir taşınma gerçekleştirebilirsiniz.

Google a ”Evden eve nakliyat sigortası” yazınca. Karşıma çıkan ilk linke tıkladığımızda . Aşağıdaki saçma hayal ürünü kelimeler ile karşılaştım.

Evden eve nakliyat denilince Türkiye’nin sayılı kuruluşlarından olan firmamız, 81 ilin bütün ilçelerinden evlerinizi, eşyalarınızı, iş yerlerinizi, ofislerinizi depolarınızı büyük bir özen ile taşıyor.” İşte bu tamamen aldatmaca .

Kusursuz Nakliyenin Profesyonel Yolu

Evden eve nakliyat da iki tür sigorta poliçesi mevcuttur. Bunlar Üçüncü Şahıslara Karşı Mali Mesul Sigortası ve Emtia Nakliyat Sigortasıdır.

Mali Mesuliyet Sigortası nakliyatçıyı koruyan bir sigorta poliçesidir. Nakliyatçının taşıdığı mala üçüncü şahıslardan gelebilecek zararlara karşı koruma sağlamaktadır. Bu zararlar yangın, kaza, gemi batması-karaya oturması vb. nedenlerle oluşabilir.

Evden eve nakliyat penceresinden baktığımızda Mali Mesuliyet Sigortası nakliyatçıyı ve dolaylı olarak evden eve taşınan kişiyi, taşınma esnasında üçüncü şahıslardan gelebilecek trafik kazası başta olmak üzere oluşacak zararlara karşı koruma sağlıyor. Bu poliçe nakliyatçının adına düzenlenir. Tazminat hakkı doğarsa tazminat nakliyatçıya ödenir.

Evden Eve Sigorta yapamayalım mı peki


Pekala, mali mesul sigortası evden eve taşınmakta olan ev eşyasına nakliyecinin ihmalinden kaynaklı doğabilecek zararlara karşı koruma sağlıyor mu? Kesinlikle hayır. Kısaca nakliyat firmalarından kaynaklanan zararlara karşı bir sigorta koruması mevcut değildir.

Emtia Nakliyat Sigortası ise mal sahibi olarak evden eve nakliyat sırasında özellikle trafik kazası vb. nedenlerle ev eşyamıza gelebilecek zararlara karşı bize koruma sağlamaktadır. Bu sigorta poliçesi de nakliyatçıdan kaynaklanan kırılma ve çizilmelere karşı koruma sağlamıyor.

Kusursuz Nakliyenin Profesyonel Yolu

Çünkü bizim eşyalarımız hep ikinci el oluyor. Sigortacının eşyaların her birinin taşınma öncesi durumunu sigorta eksperleri vasıtasıyla tespit etmiş olması gerekiyor ki taşınma sırasında oluşan zarar anlaşılabilsin. Her taşınmadan önce sigorta eksperi çağırmak çok pahalı olduğundan sigorta şirketleri bu işlerden uzak duruyorlar. Ben maliyetini karşılarım eksper gelsin deseniz bile sigorta şirketleri bu işe yanaşmıyorlar.

Şöyle mi diyorsunuz diye duyar gibiyim yani hiç mi sigorta yapmayalım

Cevap olarak şehir içi taşınmalarda sigorta yapmak gereksiz çünkü doğabilecek zararı karşılatamıyorsunuz , sadece uzun yolda kaza vb risklere karşı yaptırmak bir tık müşterileri koruyan extra bir poliçe olarak düşünebilirsiniz.

Kısaca sizi Akyüz Nakliyat profesyonel ve kusursuz taşımasına davet ediyoruz. Siz kahvenizi içerken biz çoktan evinizi yeni yerine taşımış ve yerleştirmiş olacağız.


Kaynak. www.akyuztur.com

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

şehirler arası nakliyat firmaları

beykoz nakliyat nakliye taşımacılık firmaları şirketleri